Pizza topping

Pizza topping

Her er ideer til hvad man kan bruge som pizza topping.

 

Ingredienser mg phe
1 pizzabund (hjl.) eller f.eks. Færdig bund fra Mevalia
45 g pizzasauce (Netto, 1.5 g protein/100) 34
19 g rå løg 7
19 g fint hakket champignon 13
36 g rød peberfrugt 14
43 g LP pølse (Nutricia 190 mg phe/100g) – ca. 1 pølse 81
Lavprotein revet ost (fra Lidl, Føtex, Netto etc.)  

Der er ca. 6 lister/brikker i hele portionen.

  • Kom pizza sovs på pizza bunden.
  • Kom revet lavprotein ost på.
  • Kom fyldet på.
  • Bag i en ovn ved 215 C i 5-10 min (hold øje) eller på en pizzasten på grillen.
  • Hold øje med pizzaen, så den ikke brænder på.

Andre ideer til fyld:

  • Tomatsovs, LP revet ost og pesto (check lister)
  • Ratatouille
  • Rødløg eller gule løg evt. karamelliseret
  • Soltørrede tomater (check lister)
  • Oliven
  • Marinerede artiskokhjerter
  • BBQ jackfruit
  • Grønne asparages
  • Forårsløg
  • Bagte grøntsager i ovn/airfryer – gulerod, pastinak, rødbede
  • Grillede auberginer i skiver (evt. tilberede i panini)
  • Grillet squash i skiver (evt. tilberede i panini)
  • Grillet peberfrugt (evt. tilberede i panini)
  • Friske krydderurter – basilikum, oregano, rosmarin