Pizza topping

Her er ideer til hvad man kan bruge som pizza topping.
Ingredienser | mg phe |
1 pizzabund (hjl.) eller f.eks. Færdig bund fra Mevalia | – |
45 g pizzasauce (Netto, 1.5 g protein/100) | 34 |
19 g rå løg | 7 |
19 g fint hakket champignon | 13 |
36 g rød peberfrugt | 14 |
43 g LP pølse (Nutricia 190 mg phe/100g) – ca. 1 pølse | 81 |
Lavprotein revet ost (fra Lidl, Føtex, Netto etc.) |
Der er ca. 6 lister/brikker i hele portionen.
- Kom pizza sovs på pizza bunden.
- Kom revet lavprotein ost på.
- Kom fyldet på.
- Bag i en ovn ved 215 C i 5-10 min (hold øje) eller på en pizzasten på grillen.
- Hold øje med pizzaen, så den ikke brænder på.
Andre ideer til fyld:
- Tomatsovs, LP revet ost og pesto (check lister)
- Ratatouille
- Rødløg eller gule løg evt. karamelliseret
- Soltørrede tomater (check lister)
- Oliven
- Marinerede artiskokhjerter
- BBQ jackfruit
- Grønne asparages
- Forårsløg
- Bagte grøntsager i ovn/airfryer – gulerod, pastinak, rødbede
- Grillede auberginer i skiver (evt. tilberede i panini)
- Grillet squash i skiver (evt. tilberede i panini)
- Grillet peberfrugt (evt. tilberede i panini)
- Friske krydderurter – basilikum, oregano, rosmarin