Nuggets, ca. 21 stk.
Gode, nemme og lækre nuggets!
Ingredienser
VARE | MG PHE |
166 g gulerod | 30 |
8 g Loprofin kartoffelpulver puré | 12.5 |
30 g Finax lavprotein melmix | 1.5 |
2.5 g Orgran No Egg | 0 |
12 g Finax glutenfritt rasp (ströbröd) | |
4 g løgpulver | 11.2 |
1 g hvidløgspulver | 5 |
salt og peber | – |
Friture olie | – |
Hele retten indeholder 2.5 lister, 2.2 g protein, 63.5 mg phe
1 liste svarer ca. til 61 g.
Sådan gør du
- Kom gulerødderne i en foodprocessor.
- Hak indtil det næsten er pure (en pasta med lidt tekstur).
- Put de hakkede gulerødder i en skål, og kom de resterende ingredienser i.
- Mix godt.
- Mixet skal være tykt, tørt og glat.
- Lav 10 grams boller, som har form som en nugget.
- Brug rasp til at coate nuggets’ene.
- Kom nuggets’ene i varm olie.
- Friter dem i 1-2 min, indtil de er gyldenbrune.
- Server i et pitabrød med salat og dressing, som tilbehør til en salat, i en bowl el. lign.
TIPS: De kan også laves til små BBQ bøffer.