Gulerodssuppe med ingefær og appelsin
En lækker suppe med god smag.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
13 g løg | 4.5 |
130 g gulerod | 23.5 |
130 g færdig bouillon | 19.5 |
1 g ingefærrod | 0.5 |
22 g kartoffel | 17 |
38 g appelsinjuice eller friskpresset appelsinsaft | 2.5 |
15 g Oatly Imat 13% (havrefløde; 0.9 g protein/100g)) | 7.5 |
Hele opskriften indeholder 3 lister og 75 mg phe.
(fik ikke vejet den færdige mængde til sidst)
Sådan gør du:
- Gulerødder, kartofler og løg skrælles, hakkes groft og ristes ved svag varme i rapsolien i ca. 10 min.
- Tilsæt appelsinsaft og lad det simre til saften er reduceret næsten væk.
- Hæld bouillonen ved og kog suppen under låg 30-40 min.
- Tilsæt fløden og blend den med en stavblender.
- Suppen krydres nu med salt og peber.
- Server suppen varm med nybagt brød til.