Djævelske æg, 11 små halve “æg”

Djævelske æg, 11 små halve “æg”

Dette er en lavprotein version af “deviled eggs”. Godkendt af sønnike!

 

Ingredienser

VARE MG PHE
 105 g Oatly Imat 13% (havrefløde, 0.9 g protein/100g)  52.5
 1 g Agar Agar pulver (2 g protein/100g) 1
 1 g fint salt  –

 

Hele opskriften indeholder 2 lister, 52.5 mg phe og 1.1 g protein/100g.

 

Sådan gør du:

  • Kom havrefløde, agar agar pulver og fint salt i en gryde.
  • Pisk forsigtigt, medens det koger op (Mine “æg” fik mange bobler i, så overfladen blev ikke så pæn. Man skal nok piske lidt mindre!)
  • Lad det koge op og hæld det i en æggeformet silikoneform (jeg brugte den form, som man ser nederst i billedet, købt hos bagebixen.dk).
  • Lad det stå på køl i ca. 30 min.
  • Lav en lille fordybning med en teske i hvert æg, og kom fyld i.
  • Forslag til fyld: ½ liste færdigkøbt æggesalat, ½ liste hummus med peberfrugt, Ajvar, guacomole, tang caviar eller man ellers kan finde på etc.
  • Server!

 Silikoneform, Wilton