Cremet peberfrugtsauce

Cremet peberfrugtsauce

Denne ret er inspireret af Engelrod’s cremede pastasauce. En sauce hele familie kan spise af.

Ingredienser

VARE MG PHE
14 g Olivenolie
83 g løg  29
245 g rød peberfrugt  98
45 g konc. tomatpure  54
1 g mild Paprika  ?
1 g røget Paprika  ?
250 g Oatly Imat  13% (havrefløde)  125
Smag til med salt, peber, paprika og evt. Sambal Olek  –

 

Hele opskriften indeholder 12 lister og 306 mg phe. 1.6 g protein/100g.

En liste svarer til ca. 47 g.

Sådan gør du:

  • Skær løg og peberfrugt i grove tern.
  • Svits grøntsagerne i olivenolie i en gryde.
  • Kom grøntsagerne, konc. tomatpure, paprika, havrefløde og lidt salt i en blender.
  • Blend til det er fint ensartet.
  • Hæld det i gryden igen og varm saucen igennem.
  • Smag saucen til med paprika, salt og evt. sambal olek.
  • Server med pasta og evt. en salat!