Grillet marineret grønt
Det kan være svært at få grillet grønt til at smage af noget. Denne marinade giver en rigtig god smag.
Ingredienser
VARE | MG PHE |
---|---|
92 g løg (ca. 1 løg) | 32 |
182 g squash (ca. 1 squash) | 86 |
284 g aubergine (ca. 1 aubergine) | 116 |
Marinade | |
14.5 g flydende grøntsagsfond, Touch of taste (<0.5 g protein/100g) | 3.6 |
13.5 g japansk soyasauce, glutenfri (3.9 g protein/100g) | 26 |
18 g akacie honning | 0 |
3.5 g Sambal Olek (2.1 g protein/100g) | 1 |
11.5 g rapsolie | – |
4 g hvidløg | 7 |
5 g balsamico eddike | 1 |
Marinaden indeholder ca. 1.5 lister, 40 mg phe og 0.9 g protein.
1 liste = 44 g; 1.3 g protein/100g.
Grøntsagerne indeholder ca. 9.5 lister, 234 mg phe og 6.6 g protein.
Sådan gør du:
- Skær løget i både, squash i ca. 0.5 cm skiver, og auberginen i 1 cm tykke skiver.
- Bland marinaden ned i en pose og kom grøntsagerne i.
- Lad det ligge på køl i min. 2-3 timer.
- Vend posen ind imellem.
- Grill de marinerede grøntsager, og server med et lækkert flutes eller i en hamburgerbolle med salat etc.