Grillet marineret grønt

Grillet marineret grønt

Det kan være svært at få grillet grønt til at smage af noget. Denne marinade giver en rigtig god smag.

Ingredienser

VARE MG PHE
92 g løg (ca. 1 løg)  32
182 g squash (ca. 1 squash)  86
 284 g aubergine (ca. 1 aubergine)  116
   
 Marinade
 14.5 g flydende grøntsagsfond, Touch of taste (<0.5 g protein/100g)  3.6
 13.5 g japansk soyasauce, glutenfri (3.9 g protein/100g)  26
 18 g akacie honning  0
 3.5 g Sambal Olek (2.1 g protein/100g)  1
11.5 g rapsolie  –
4 g hvidløg  7
5 g balsamico eddike  1

 

Marinaden indeholder ca. 1.5 lister, 40 mg phe og 0.9 g protein.

1 liste = 44 g; 1.3 g protein/100g.

 

Grøntsagerne indeholder ca. 9.5 lister, 234 mg phe og 6.6 g protein.

Sådan gør du:

  • Skær løget i både, squash i ca. 0.5 cm skiver, og auberginen i 1 cm tykke skiver.
  • Bland marinaden ned i en pose og kom grøntsagerne i.
  • Lad det ligge på køl i min. 2-3 timer.
  • Vend posen ind imellem.
  • Grill de marinerede grøntsager, og server med et lækkert flutes eller i en hamburgerbolle med salat etc.