Butternut squash stroganoff

Butternut squash stroganoff

En lækker gryderet fra Vitafriends. Dette er en stor portion som rækker til flere dage.


Ingredienser

VARE MG PHE
50 g smør 12.5
5 g presset hvidløg  9
75 g løg 26
95 g rød peberfrugt 38
250 g Oatly Imat, 13% (havrefløde) 125
15 g Finax lavprotein mel 1
150 g Butternut squash 60
203 g portabello svamp 154
350 g spiseklar grøntsagsbouillon (Oscar) 18
Salt og peber  
Lidt frist persille  
   


Hele retten indeholder 17.7 lister, 12 g protein, 443 mg phe. 1.2 g protein/100g, 54 g = 1 liste.


Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde.
  • Kom løg, peberfrugt, butternut squash og hvidløg og rør indtil grøntsagerne er bløde.
  • Skru lidt op og kom portabello svampene i og steg til de er bløde og brune.
  • Tag grøntsagerne af og sæt dem til side.
  • Kom bouillon i en gryde og bring den i kog.
  • Kog indtil bouillonen er reduceret med 1/3.
  • Skru ned for varmen, og kom grøntsagerne i.
  • Bland mel og havrefløde sammen i en lille skål.
  • Hæld flødeblandingen over grøntsagerne og rør.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server med Loprofin kartoffelmos eller lavprotein pasta.