Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

Denne ret er fra kogebogen “Flere kødfrie dage”


 

Ingredienser

VARE MG PHE
226 g rødbeder 36
91 g rødløg 31
2.5 g hvidløg 4.5
9 g smør 2
Lidt tørret timian
Lidt purløg
Salt og peber

 
Hele retten indeholder 3 lister, 5.5 g protein, 75 mg phe.
 

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne, og skær dem i ca. 1½ cm store tern.
  • Pil løg og hvidløg, og hak dem groft.
  • Smelt smørret på en stor pande, og lad det brune af.
  • Tilsæt rødbeder, løg, hvidløg og timian, og sauter ved lav varme under omrøring til rødbederne er møre, og løgene er karamelliserede.
  • Det tager ca. 30 min afh. af varmen.
  • Krydr med salt og peber.
  • Server ovenpå Loprofin kartoffelmos og pynt med purløg.