Brunkager

Brunkager

Her er en opskrift på meget lækre lavprotein-brunkager.

Ingredienser

VARE MG PHE
75 g AMA margarine
48 g sukker
70 g lys sirup
50 g vand
3 g brunkagekrydderi, Dr. Oetker 7.65
2 g natron
220 g Finax Lavprotein melmix 11

 

Hele opskriften indeholder ca. 0.7 lister lister.

Total mængde protein = 0.8 g

 

Sådan gør du

  • Rør margarine, sukker og sirup luftigt.
  • Tilsæt vand, krydderi, natron og melmix.
  • Ælt dejen sammen til en jævn og glat dej.
  • Rul dejen til en pølse og pak den ind i plastikfilm.
  • Læg den koldt. Gerne natten over.
  • Sæt ovnen på 225°C.
  • Tag dejpølsen ud og skær den så tyndt som muligt.
  • Lag kagerne på en plade med bagepapir.
  • Bag midt i ovnen i ca. 5 min.