Tzatziki

Tzatziki

Tzatziki til grillede grønt eller som tilbehør i pitabrød etc.

Ingredienser

VARE MG PHE
75 g agurk 13
0.5 g hvidløg 1
Salt  –
50 g Oatly iFraiche 13% 27.5
20 g Hellman mayonaise (1.1 g protein/100g) 11

 

Hele retten indeholder 2 lister, 52 mg phe og 1.3 g protein.

1.1 g protein/100g; 59 g = 1 liste.

Sådan gør du:

  • Vask agurken.
  • Flæk agurken og skrab det inderste (kernene) ud.
  • Riv agurken.
  • Kom den revne agurk i en skål og kom lidt groft salt på. Bland det godt ind i den revne agurk.
  • Lad det stå ca. 20-30 min.
  • Bland Oatly iFraiche med Hellman mayonnaise og presset hvidløg.
  • Skyl agurken i vand for at skylle saltet ud.
  • Kom den skyllede agurk i et klæde og pres overskydende væske ud.
  • Bland agurken i dressingen og server.