Svensk pølseret

Svensk pølseret

En god gryderet som smager dejligt!

Ingredienser

VARE MG PHE
92 g kartoffel (kolde og kogte) 71
18.5 g løg 6.5
3 g rapsolie
13 g tomatpure, konc 15.5
9 g vand
27.5 g kartoffelpølse fra Delifirst (180 mg phe/100 g) 49.5
14 g Oatly Imat 13% (havrefløde) 7
Lidt paprika ?
1 g Heinz Ketchup 0.5

 

Hele opskriften indeholder 6 lister og 150 mg phe.

Sådan gør du:

  • Skær kartofler og pølse i mindre stykker.
  • Pil og hak løget.
  • Varm olien i en gryde, og svits løget heri.
  • Tilsæt paprika og pølse.
  • Lad det svitse lidt.
  • Skru ned for varmen og tilsæt kartofler, tomatpure, ketchup og havrefløde.
  • Lad det varme godt i gennem.
  • Server!