Skagensrøra

Skagensrøra

Denne Skagensrøra er en blanding af mange opskrifter fra “hinsidan”. God, som forret eller som fyld i en sandwich. Kan sagtens nydes af hele familien; det blev den i alle fald her.

De andre ting vist på billed er: røget “laks”, røget tang caviar rørt med creme fraiche 38 % (se Agurke forret), grillede peberfrugt i olie (fra et glas 0.6 g protein/100g). Det sidste er rispapirschips med agurk og mango samt lidt sur-sød chili sovs.

Ingredienser

VARE MG PHE
48 g Oatly Imat Fraiche (1.1 g protein/100g) 26.5
48 g Salat Mayonnaise, Kraft (0.5 g protein/100 mL)  12
10 g friskpresset citronsaft 2
35 g spisemoden avocado i tern 23.5
23.5 g finthakket rødløg 8
30 g finthakket fennikel (knold) 15
42 g gulerod i små tern 7.5
9 g tang caviar (0.2 g protein/100g- svarer til Caviart) 2.5
Lidt frisk dild
Smag til med salt og peber og evt. citronsaft  –

 

Hele opskriften indeholder 4 lister. 63 g = 1 liste.

Sådan gør du:

  • Kom Imat Fraiche og Salat Mayonnaise i en skål.
  • Rør frisk presset citronsaft i.
  • Hak avocado i små tern og kom det i dressingen.
  • Hak rødløg og fennikel fint og kom det i.
  • Hak gulerod i små tern, og vend dem i.
  • Rør tang caviar samt lidt frisk dild i.
  • Smag til med salt og peber og evt. citronsaft.
  • Server på et lille stykke ristet brød, som en forret, eller brug det i en sandwich som fyld.