Røræg, scrambled eggs

Røræg, scrambled eggs

Jeg fandt Vegan Egg i vores Føtex. Har altid gerne ville prøve det, så her er pakkens opskrift på røræg.

Konsistensen bliver fin. Forsøget blev godkendt af sønnike.

VIGTIGT: Dén Vegan Egg jeg har brugt, er lavet på algemel. Der er en ny version på vej med Soja mælkpulver, som øger protein indholdet. Så vær opmærksom på, om det er den gamle eller nye version, du står med!

Ingredienser

VARE MG PHE
10 g Vegan Egg (svarer til 1 æg)  75.5
115 g iskoldt vand
Lidt salt  –
Evt. krydderi

 

Hele opskriften indeholder 3 lister, 75 mg phe og 1.5 g protein/100g.

1 liste = 28 g.

Sådan gør du:

  • Vej vandet af.
  • Kom 10 g Vegan Egg i vandet og pisk det sammen med et piskeris.
  • Kom ganske lidt olie på en pande.
  • Hæld æggeblandingen ud på panden og skrub til det med en palet, så det kommer til at ligne røræg.
  • Det tager ca. 6-8 min at stege færdig.

TIPS: Vegan Egg kan også bruges i bagning. Her anbefales at 10 g Vegan Egg (3 lister) + 60 mL iskoldt vand udgør 1 æg. Er ikke afprøvet.