Risifrutti

Risifrutti

Jeg fik kogt lidt for mange ris forleden og fandt på at lave en LP udgave af Risifrutti.

Ingredienser

VARE MG PHE
15 g Kagecreme, vaniljesmag, Dr. Oetker (0 g protein/100g)
50 g ProZero
60 g SoyaToo! Soya Whip (0.8 g protein/100g) 24
60 g kogte Loprofin ris (svarer til ca. 30 g ukogte Loprofin ris) 4

 

Hele retten indeholder ca. 1.1 lister, 28 mg phe og 0.6 g protein.

0.3 g protein/100g; 164 g = 1 liste.

Sådan gør du:

  • Rør kagecremepulver med ProZero.
  • Pisk SoyaToo til skum.
  • Bland creme, SoyaToo og de kogte ris sammen.
  • Server evt. med frisk frugt eller lidt syltetøj som et mellemmåltid.

NB. Er lidt til den søde side. Vil nok prøve med usødet Schlagfix (universelle) næste gang, og så smage den til med lidt sukker istedet.