Pizza muffins, 6 stk.

Pizza muffins, 6 stk.

Dette er en lavprotein version af GoCook’s pizzamuffins – gode i madpakken eller til en picnic.

Ingredienser

VARE MG PHE
150 g Semper Lavprotein mel 22.5
8 g FiberHusk 6
4 g bagepulver
1 g Natron
Lidt tørret basilikum og oregano
3.5 g fint salt  –
50 g smør 12.5
2.5 g friskpresset hvidløg 4.5
30 g creme fraiche, 38% 30
120 g vand
36 g rød peberfrugt 14.5
74 g pizzasauce (1.5 g protein/100g) 55.5
Revet lavprotein pizza ost (0 g protein/100g)

 

Hele opskriften indeholder 145 mg phe og 0.7 g protein/100g.

 

Sådan gør du:

  • Ovnen sættes på 180°C.
  • Brug en silikone muffins form med plads til min. 6 muffins.
  • Spray formen med fedtstof.
  • LP mel og FiberHusk blandes omhyggeligt i en skål med bagepulver, natron, oregano, basilikum og fint salt.
  • Smørret smeltes og blandes med vand og creme fraiche.
  • Rød peberfrugt skæres i små tern og hakkes fint i en minihakker.
  • Smørblandingen foldes forsigtigt sammen med mel blandingen.
  • Peberfrugten foldes i til sidst.
  • Kom dejen i den smurte muffins form.
  • Fordel pizzasaucen ovenpå de 6 muffins og drys med lavprotein pizzaost.
  • Bages midt i ovnen i ca. 22 min.
  • Tag muffins’ene ud af formen, og sæt dem på en bageplade.
  • Bag yderligere ca. 10 min
  • Køl muffins’ene af på en rist dækket af et viskestykke.