Nuggets, ca. 21 stk.

Nuggets, ca. 21 stk.

Gode, nemme og lækre nuggets!

 

Ingredienser

 

VARE MG PHE
166 g gulerod 30
8 g Loprofin kartoffelpulver puré 12.5
30 g Finax lavprotein melmix 1.5
2.5 g Orgran No Egg 0
12 g Finax glutenfritt rasp (ströbröd)  
4 g løgpulver 11.2
1 g hvidløgspulver 5
salt og peber
Friture olie

 

Hele retten indeholder 2.5 lister, 2.2 g protein, 63.5 mg phe

1 liste svarer ca. til 61 g.

 

Sådan gør du

  • Kom gulerødderne i en foodprocessor.
  • Hak indtil det næsten er pure (en pasta med lidt tekstur).
  • Put de hakkede gulerødder i en skål, og kom de resterende ingredienser i.
  • Mix godt.
  • Mixet skal være tykt, tørt og glat.
  • Lav 10 grams boller, som har form som en nugget.
  • Brug rasp til at coate nuggets’ene.
  • Kom nuggets’ene i varm olie.
  • Friter dem i 1-2 min, indtil de er gyldenbrune.
  • Server i et pitabrød med salat og dressing, som tilbehør til en salat, i en bowl el. lign.

 

TIPS: De kan også laves til små BBQ bøffer.