Lavprotein Romanoff-kartofler

Lavprotein Romanoff-kartofler

Lækkert tilbehør

Ingredienser

VARE MG PHE
79 g kartoffel 61
26 g kålrabi 13
9 g løg 3
23 g Violife revet Cheddar ost (0 g protein/100g)
45 g Oatly Imat 13 % (0.9 g protein/100g) 22.5
Salt, peber og paprika

 

Hele opskriften indeholder 4 lister og 100 mg phe.

(fik ikke vejet den færdige mængde til sidst)

Sådan gør du:

  • Kog kartofler og kålrabi.
  • Køl kartofler og kålrabi af, og riv dem på den grove side af et råkostjern.
  • Bland de revne kartofler og kålrabi med revet Violife Cheddarost i en skål.
  • Rør havrefløden i sammen med det hakkede løg, salt og peber.
  • Fordel blandingen i et velsmurt fad, drys med lidt paprika og lidt ost.
  • Sæt det tildækkede fad i køleskabet natten over, så bliver smagen bedst.
  • Retten sættes i ovnen ved 180° i ca. 15-20 minutter.
  • Hold øje med den.
  • Server!