Hindbær cheesecake

Hindbær cheesecake

En fin dessertkage

Ingredienser

VARE MG PHE
Kiksebund
15 g Frollini småkager (Mevalia) eller saltkringler “Salinis” fra Dr Schär (0.5 g protein/100g)  4
 12.5 g smør  3
2.4 g lys muscovado  –
0.6 g sød lakridspulver fra Karlsens  2.5
Fyld
40 g Gogreen Visp (piskbar havrefløde; < 0.5 g protein/100g))  <10
40 g creme fraiche 38% 39.5
18 g syltesukker (med pektin)  –
45 g frosne hindbær 22
 Evt. lidt florsukker

 

Hele retten indeholder 3 lister, 81 mg phe og 1.8 g protein.

1.1 g protein/100g. 1 liste = 53 g.

 

Sådan gør du:

  • Kom småkager eller saltkringler i en minihakker, eller kom det i en pose og knus dem med en kagerulle.
  • Kom derefter muscavado sukker og lakridspulver i.
  • Bland.
  • Hæld det hele i en skål og rør det sammen med smeltet smør.
  • Hæld kikseblandingen i en lille skål, og tryk det sammen nede i bunden.
  • Sæt skålen på køl.
  • Kom GoGreen Visp i en skål og pisk det.
  • Rør creme fraichen i.
  • Kom de optøede hindbær i en gryde sammen med syltesukker og bring det i kog.
  • Kog i ca. 1/2 min.
  • Rør hindbærblandingen sammen med creme fraiche/visp blandingen. Smag evt. til med lidt florsukker.
  • Kom “osteblandingen” ovenpå kiksebunden og sæt den koldt indtil servering.