Butternut squash sauce

Butternut squash sauce

En god sauce til pasta eller kartoffelmos og evt. veggie frikadeller.
En stor portion, så der er til hele familien – PKU eller ej.

Ingredienser

VARE MG PHE
482 g rå Butternut squash (ca. 1/2) 188
138 g kokosmælk, Santa Maria (ds.) 103.5
2 g hvidløg 3.5
Olivenolie

 

Hele retten indeholder 12 lister, 295 mg phe og 7 g protein.

1.4 g protein/100g;  42 g = 1 liste.

 

Sådan gør du:

  • Flæk butternut squashen i 2 dele.
  • Vej den ønskede mængde af.
  • Fjern kernerne.
  • Skræl butternut squashen.
  • Skær den i mindre stykker og kom stykkerne i en pande/fad med lidt olivenolie og salt.
  • Bag i ca. 15-20 min ved 200°C til stykkerne er møre.
  • Tag panden/faddet ud af ovnen.
  • Kom lidt olie og presset hvidløg i en gryde.
  • Kom butternut squashen i sammen med kokosmælken.
  • Findel det hele med en stavblender.
  • Varm det hele igennem og smag til med salt og peber.